Dekeyzer-Ossaer levert vers vlees, gekoeld aan uw deur! Zonder leveringskosten bij een minimumbestelling van € 50!

 

Dekeyzer-Ossaer levert kwaliteitsvolle vleesproducten in heel Vlaanderen. Wij werken voornamelijk voor professionele klanten zoals ziekenhuizen, woon- en zorgcentra, instellingen, scholen, horeca, industrie en retail. Regelmatig kregen wij echter de vraag van particulieren – voornamelijk werknemers van onze professionele klanten, jeugdbewegingen en andere verenigingen - om te kunnen bestellen voor privégebruik. Via dit bestelplatform gaan wij in op deze vraag en kan u vlees en andere voedingsproducten bestellen en via ons eigen gekoeld transport gratis aan de deur geleverd krijgen.

 

Hoe het werkt

  Ga via onderstaande knop naar de online shop
   Kies uw leveringsdag, op een latere leverdatum zijn er meer producten beschikbaar omdat we dan meer tijd hebben om de specifieke producten klaar te maken
  Selecteer de gewenste producten en stel zo uw bestelling op
  Vul de correcte adresgegevens in
  Betaal op een veilige manier om de bestelling af te ronden
  Onze chauffeur komt op de gekozen dag langs met de bestelling!

 

 GA NAAR DE WINKEL

 

Belangrijke bestelinformatie

Wij leveren elke werkdag in heel Vlaanderen. Op zaterdag leveren wij ook in West- en Oost-Vlaanderen. Op zon- en feestdagen zijn er geen leveringen mogelijk.

De leveringen worden door onze eigen transportservice uitgevoerd, niet door een externe transportfirma. Het minimale bestelbedrag is €50. Alle bestellingen worden volledig gratis aan huis geleverd!

De chauffeur komt langs op de door u gekozen leverdag tussen 8 en 16 uur. Wij vragen aanwezig te zijn om de levering te ontvangen. Aangezien dit om gekoelde, verse producten gaat, kunnen wij de levering niet zomaar aan de deur laten staan. Indien wij niet kunnen leveren door afwezigheid, kunnen wij geen terugbetaling voorzien. Chauffeurs leveren tot aan uw voordeur op het gelijkvloers. Ze komen niet bij u binnen en gebruiken geen liften of trappen. Indien gewenst, leveren wij ook op uw werkadres. Gelieve altijd koeling te voorzien.

Bestellingen die voor 12 uur geplaatst worden, kunnen 2 werkdagen later geleverd worden. Opgelet: sommige producten hebben een langere levertijd. Gelieve de product specifieke informatie te raadplegen.

 

Contacteer ons

Via mail: info@dekeyzer-ossaer.be

Telefonisch: 051 59 10 59

Wij zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar van 8 tot 16 uur

Opgelet: telefonisch of per mail kunnen er geen bestellingen geplaatst worden.

 

Over ons

Veertig jaar geleden begon Dekeyzer-Ossaer als een huurslagerij in Beerst, bij Diksmuide. Intussen groeiden we uit tot een vleesverwerkend familiebedrijf dat in heel Vlaanderen levert. Het is onze missie om kwaliteitsvolle producten aan te bieden als basis voor de bereiding van een heerlijke maaltijd. We gebruiken enkel de beste grondstoffen, staan voor een gezond en veilig verwerkingsproces en kunnen rekenen op een enthousiast, opgeleid team met uitstekende knowhow. In 2018 kon Dekeyzer-Ossaer als eerste vleesbedrijf de Factory of the Future-award winnen.